Sålådan är klar!

Det har varit lika dött på bloggen som det varit i sålådan, men bakom kulisserna har det ändå hänt saker. Jag köpte växtbelysning och värmematta från Nelson Garden, och tänkte förodla lite nere i källaren (säkrast så med vilt barn á 15 månader). Tyvärr visade sig själva ställningen som man skulle hänga lampan i slut överallt jag kom på att leta (webben, Plantagen, samt lite byggvaruhus typ).

Så här blev det med lite hemmasnickrande.
Så här blev det med lite hemmasnickrande.

Så då återstod att bygga en egen ställning. Material i form av lister och dylikt ficks från pappan, och han fick för några dagar sedan även äran att bidra med en masonitplatta till botten och skruva ihop hela konstruktionen (det mesta var gjort av mig, vilket var roligt då det fick kluras och användas en handfull verktyg i processen).

Inte färgkodat, men likväl organiserat och trevligt.
Inte färgkodat, men likväl organiserat och trevligt.

Nu har det planterats också, och förhoppningsvis kommer här svämmas över av bilder på härligt gröna och sprudlande små skott. Alldeles snart! Alltså allvarligt! Jag har ju både lampa och värmematta för att välkomna de små liven.

Pluggbox nummer två klar. Här blir det tomater, grönkål och lite salladslök.
Pluggbox nummer två klar. Här blir det tomater, grönkål och lite salladslök.

2 thoughts on “Sålådan är klar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *