Säkra vårtecken

IMG_20150222_135122

Jag är inte direkt förtjust i stöka runt på mässor och annat, men villa och trädgårdsmässan i Malmö lockar ändå lite varje år. Senast vi var där tänkte vi mest på takfönster och värmepumpar (samtidigt som L byggde en rejäl fågelholk), men den här gången hade vi först lite svårt att komma på varför vi egentligen skulle dit.

Sen kom vi på att vi ju skulle bygga trädäck och går och funderar på robotgräsklippare. Det senare fungerade utmärkt för att locka med O som annars mest var intresserad av att vara hemma och bygga sin miljonte kuddkoja.

Väl på plats hittade vi ett par robotgräsklippare (men inga av direkt intresse) och O upptäckte att man fick gratis godis. Annars var hans största intresse att kolla in olika spa-lösningar och deras belysning. Samt bli allmänt tjurig så fort blodsockret dök nedåt.

Pooler, värmepumpar och ost var annars det som dominerade mässan, men vi sprang även på Sluta Gräv som monterar markskurv och hade 15% rabatt på skruvarna för de som var på mässan. Fint för oss eftersom vi redan bestämt oss för att använda det, och vi får återkomma med rapport om det.

Lupinerna blommade aldrig förra året, så färgen förblir okänd ännu ett tag.
Lupinerna blommade aldrig förra året, så färgen förblir okänd ännu ett tag.

Söndagen spenderades mestadels i trädgården. O hjälpte till att rensa upp lite grenar efter min första gallring av ett av äppelträden och rensade sedan även upp en odlingslåda så vi skulle kunna så lite morötter (jisses vad vi är ute i god tid då). L fick rensat undan ogräset i tulpan- och rosrabatten. Grannar var ute på alla håll och rensade och sågade, och själv fyndade jag i vårtecken genom att hitta både lupiner och några försiktiga vitlökar som tittat upp.

wpid-img_20150308_145111.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *